Bliv forpagter af den romantiske og smukke
Gl. Elmegaard café på Drejø


Har I lyst til at blive forpagter af den romantiske café på Gl. Elmegaard, så er her en fantastisk mulighed for at starte et helt nyt kapitel af livet. Gl. Elmegaard er indbegrebet af det “gamle Danmark”, hvor gæsterne får en pause fra en stresset hverdag.

Gl. Elmegaard er et hjemstavnsmuseum med en café, hvor der er plads udendørs til 75 gæster og indendørs til 40 gæster, vi arbejder på muligheder for at udvide. Stedet har været drevet af søstrene Sanne og Beth med stor succes i 15 år.

Det er nu tanken at dele museet og cafeen således, at der nu kan blive mulighed for at bortforpagte cafeen.

Cafeen har hidtil kun været åben i sidesæson ved forudbestilling af store selskaber og i sommerperioden kun om eftermiddagen. Der er altså en kæmpe potentiale, der ikke er udnyttet som f.eks. aftenrestaurant og events.

Ved opdelingen bliver der lavet en interessegruppe omkring museet. Det er nemlig tanken, at der skal være aktiviteter på museet i påske, pinse, jul, ved andre højtider, jubilæum m.m. Sådan at cafeen og museet i samarbejde kan skabe nogle sjove og spændende arrangementer til fælles gavn - I er altså ikke alene.

Herudover er der mange muligheder for events, f.eks. Musik, foredrag og ikke mindst for gæstebørn og øens børn og børnebørn.

Der er frie hænder, men dog forventer vi at der tages hensyn til gårdens og øens sjæl. Både med hensyn til det der serveres og events.

Det er et herligt liv og fyldt med muligheder, man ved slet ikke hvor kreativ man er, før man bor på en ø.

Med hensyn til at bo på øen, er det naturligvis ikke et krav. Vi kan finde midlertidig plads på gården eller i samarbejde finde en god løsning.

Lad ikke små praktiske ting afholde jer fra at tage et nyt og anderledes spring.

Vi glæder os bare så meget til at møde jer.

Kontakt Beth på mail blay@mail.dk eller mobil 23627117.

Annoncen i printvenlig udgave